Rulada Kazacioc

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 14 Sep 2010 | 6976 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi de placinta
  • 2 cremvusti
  • 200 g branza de oaie
  • 1 cutie ciuperci taiate
  • 3 oua
  • 1/2 ceapa
  • 1 gogosar
  • 200 g fasole verde
  • 2 linguri pasta de ardei
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada Kazacioc:

Cremvustii fierti se curata de pielita si se taie marunt.

Ceapa si gogosarul se taie fasii subtiri iar branza se faramiteaza. Ouale se bat bine si li se adauga putina sare si piper.
Intr-un bol se amesteca bine cremvustii cu branza, ciupercile, ceapa, gogosarul, fasolea verde si pasta de ardei. La sfarsit se adauga ouale batute, lasand de o parte putin ou cu care vom unge foile deasupra.

Cele 12 foi de placinta se impart in doua.In primele 6 foi  se pune 1/2 din compozitia rezultata, se ruleaza si se pune intr-o forma de chec in care am pus foaie de copt pe care am uns-o cu putin unt.La fel procedam si cu celelalte foi si 1/2 compozitia ramasa.

Ruladele le ungem cu ou si le dam la cuptorul dinainte incalzit la 180 grade. Le lasam acolo pina cand prind o crusta frumoasa maronie deasupra.

Lasam ruladele sa se raceasca in forma de chec, apoi putem sa taiem rulada felii.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada Kazacioc" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Rulada "Diaconta"